Provocarea „Bird Box” inspirată de horror-ul Netflix


O tânără de 17 ani din Statele Unite, statul Utah a provocat un accident rutier, după ce a participat la o „provocare” inspirată de horror-ul Netflix Bird Box, scrie theguardian.com.

Inspirată din horror-ul Netflix în care joacă Sandra Bullock, „provocarea” cere tinerilor care participă să îndeplinească diverse sarcini legați la ochi, asemenea personajelor din film (care totuși o fac pentru o cauză clară, anume monștrii care îi terorizează).

Tânăra a cărei nume nu a fost menționat, conducea pe autostradă cu căciula trasă pe ochi, după care a ieșit de pe bandă, a lovit o altă mașină, un stâlp de iluminat și un separator de benzi, fiind acum acuzată de conducere imprudentă.

Poliția din Layton a declara pe Twitter: „Provocare Bird Box la volan... rezultat previzibil... Din fericire, nu au fost răniți”. Purtătorul de cuvânt al autorităților a completat: „Sincer, mi-e rușine că sunt nevoit să spun 'Nu conduceți cu ochii acoperiți', dar se pare că sunt nevoit să o fac. Miza este așa de mare și este pe atât de periculos pe cât pare: să încerci așa ceva nu are nicio scuză. Pune în pericol pe toată lumea...”

Faptul că nu au fost victime e o ușurare pentru Netflix, care a recomandat oficial, tuturor fanilor să evite genul acesta de provocare: „Nu ne vine să credem că trebuie să spunem asta, dar: VĂ RUGĂM NU VĂ EXPUNEȚI ACCIDENTELOR CU PROVOCAREA BIRD BOX”.


Distribuie acest articol