Mircea Badea facut K.O.


Prezentatorul a intrat din nou în ring, dornic să-și ia revanșa în fața motociclistului, însă cel din urmă l-a făcut knock-out pe Badea cu doar două lovituri.


Lovitura a fost destul de gravă, Mircea Badea a stat la pământ câteva zeci de secunde, fiind nevoie de intervenția medicilor. După bătaia încasată, imaginea de mai sus a devenit virală pe rețelele de socializare, fața jurnalistului, cu ochii închiși și gura deschisă, ca și cum ar fi fără suflere, apare pe bancnota de 1 leu.


Mircea Badea a postat pe Facebook un mesaj prin care anunța că se simte bine. „Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21:00 la 24:00”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

Totodată, el le-a răspuns și celor care au spus că el „a fost leșinat minute bune”. „Să spui cum am fost leșinat minute bune este un fake news (știre falsă): nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți se fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul acesta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mirea Badea.


Sursa video: Teodor Emi


Sursa video: YouTube


Distribuie acest articol